Mijn Diensten

Voeding speelt een grote rol bij welvaartziekte, maar soms ook bij onverklaarbare klachten. Als diëtist kan ik jou helpen bij over of ondergewicht, maar ook bij tal van andere (voedings) gerelateerde aandoeningen.

Met welke (medische) voedingsvragen kun je bij de diëtist terecht:
 • Begeleiding bij (ernstige) obesitas of overgewicht
 • Ondergewicht
 • Een hoge bloeddruk/ hoog cholesterol
 • Diabetes type 1 en type 2, insulineresistentie
 • Hart- en vaatziekte
 • Eetstoonissen, emotie eten of andere eetproblemen
  (Hierbij kun je denken aan aversies of andere niet gespecificeerde eetstoornissen)
 • Maag-, lever- en darmklachten zoals o.a. PDS en reflux
 • Voedsel overgevoeligheden en intolleranties zoals gluten – en of lactose intolleranties (of een vermoeden hiervan)

 • Voedingsadviezen bij zwangerschap
 • Voedingsadviezen voor zuigelingen- en kinderen
 • Een gezond vegetarisch of veganistisch voedingspatroon
 • Adviezen bij sport
 • Of gewoon algemene adviezen voor een gezonder eet/ leefpatroon

Staat jouw hulpvraag er niet bij? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met mij op. We kunnen dan samen kijken of ik iets voor jou kan betekenen
Hoe ga ik te werk & wat kun jij van mij verwachten:
'Out of the box' consulting

Wandel consulten

Son en Breugel ligt een prachtige omgeving. In plaats van samen aan het bureau te zitten voor het consult, gaan we in de omgeving wandelen. Al wandelend hebben we het over de voeding, jouw doelen of hetgeen waar je op dat moment tegen aanloopt. Eén op één, net als bij een gewoon consult, maar dan lekker in de buitenlucht. De kosten van het wandelconsult zijn hetzelfde als van reguliere begeleiding.

FaceTime Consulten

Ontbreekt het je aan tijd om naar de praktijk te komen, woon je ver weg of ben je veel op reis voor je werk? Dan biedt online begeleiding wellicht uitkomst voor je.Door een afspraak te maken kun je via FaceTime begeleid worden vanaf elke locatie die jou het beste uitkomt. Afhankelijk van de vraag zal er eerst een persoonlijk intakegesprek op locatie plaatsvinden. De vervolgconsulten kunnen daarna plaatsvinden via FaceTime.

Partner consulten

Wil het hele gezin gezonder gaan eten, maar weten jullie niet hoe of hebben jullie een kind met een allergie en willen jullie weten hoe je hier praktisch mee om kan gaan? Dan kan het een goed idee zijn om samen een afspraak te maken in de praktijk. We kunnen dan samen de ins en outs bespreken waardoor jullie elkaar kunnen ondersteunen.
Workshops, voorlichtingen en activiteiten
Ik ben te benaderen voor het geven van voorlichtingen, workshops aan bijvoorbeeld bedrijven of sportscholen en kookworkshops. Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn voeding en sport, een gezondere werkomgeving, de basis van een gezond voedingspatroon of glutenvrije voeding. Ik vind het ontzettend leuk om mij kennis op een interactieve en creatieve manier met jouw te delen.

Je kunt ook denken aan het geven van een lezing over etiketten lezen, een supermarktsafari of een koelkast-check bij jou thuis. Heb je wensen of vragen over de mogelijkheden rondom een workshop of voorlichting of heb je zelf ideeën? Neem dan contact met mij op of laat je gegevens achter in het contact formulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.